Cégmentés profikkal

cég mentés profikkal

Cégünk, a fel nem használt árukészletének, és eszközeinek értékesítésében is részt vállal

 

A világ minden táján megfigyelhető, az a folyamat, hogy cégek, vállalkozások kerülnek olyan helyzetbe, ami működésükben korlátozza, vagy ellehetetleníti őket

 

Az ilyen helyzetek hatására első körben kénytelenek változtatni termelésükön, szigorítani a szabályokat minden területen

Ha ez sem vezet eredményre, legvégső esetben megszüntetni a céget, elbocsátja a dolgozókat.

Egy általános céget nagyon gyorsan meg lehet alapítani, de sokan nem tudják, hogy egy cég megszüntetése komoly erőfeszítéseket igényel és meg kell felelnie a törvényi feltételeknek. Mikor egy céget már nem érdemes, vagy nem lehet életben tartani, akkor a tulajdonosok és a vezetők szeretnének gyorsan és minél egyszerűbben megszabadulni a felhalmozódott problémáktól.

Az üzleti partnereknek érdemes törekedni arra, hogy ne az egyébként megszokott felszámolással, hanem csődeljárás keretében egyezzenek meg az adósságok rendezéséről.

Ez a kényszerű lépés sok mindenre és sok mindenkire negatív hatással van.

Ha Ön is egy vállalkozó, és sajnálatos módon cégét fenyegeti ez a veszély, tisztában van vele, hogy milyen anyagi, szellemi munkája van abban, hogy ezt a céget létrehozta, működtette, és most veszélyben látja a jövőjét, akkor Önnek ránk van szüksége.

Ebben a sürgős döntéseket igénylő és nyomasztó helyzetben, a legtöbben hajlamosak elhamarkodott és hibás döntéseket hozni.

 

Rossz döntések helyett, forduljon inkább szakértőhöz!

 

Cégünk, az ilyen problémák megoldásában nyújt segítséget.

Amennyiben minket választ, jó hírünk van.

A helyzet nem mindig megoldhatatlan. Megfelelő megértéssel és határozott lépések sorozatával sok vállalkozásnál visszaállítható a nyereség, és akár újból sikeressé is válhat. Első lépés, meg kell keresni a probléma kiváltó okát, és választ keresni arra, hogy hogyan hozható helyre.

Ha vállalkozása a cég fizetésképtelensége felé közeledik, elengedhetetlen, hogy azonnali lépéseket tegyen helyzetének helyreállítása érdekében.

Amennyiben komoly pénzforgalmi problémái vannak, nem tudja fizetni az üzleti kamatot, vagy adót, nagy összegű tartozásai vannak, ez egy sor olyan körülmény végeredménye, amelyek idáig juttatták cégét.

Sok nyereséges vállalkozás pénzforgalmi problémákkal küzd a túlzott költekezése miatt. Ez lehet akár fizetés, felszerelés, marketing, vagy egyéb, más költség. Előfordulhat, hogy a fennálló tartozások jelentős ideig kifizetetlenek maradnak.

Egyes nehézségekkel küzdő vállalkozások valójában olyan helyzetben vannak, hogy „alulfinanszírozottak”, ami azt jelenti, hogy nincs elegendő tőke az üzlet növekedéséhez.

Gyakran a cégvezetőknek nincs naprakész pénzügyi információja, mert túlságosan lefoglalja őket a beszerzésekkel, árajánlatokkal való munka.

Ha ismerősek ezek a problémák az Ön számára is, szakembereink segítenek a problémák megoldásában.

 

Az ön döntése lesz, hogy szeretné-e megmenteni az üzletet, ha igen, milyen áron?

 

Tanácsadóink ez alapján fogják kidolgozni Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot. Mielőtt bármi változtatás történne cégénél, meg kell keresni a kritikus pontokat, megvizsgálni a kritikus kérdéseket. Munkatársaink segítenek a cégvezetőknek abban, hogy megtalálják lehetőségeiket, betartsák az ide vonatkozó törvényeket, és mindenre kiterjedő tanácsadást kapjanak.

Szükséges ez azért is, mert a felszámolás igen nagy hátrányokat tud okozni a későbbiekben.

Eszközök terén, a tartozás rendezése érdekében a cég kénytelen megválni eszközeitől, vagyonától, hitelezőkkel szembeni adósságok rendezése érdekében.

 

De hogyan lehet a valós piaci értéket meghatározni?

 

Ehhez – eszközfajtától és csoporttól függően – érdemes tapasztalt vagyonértékelőt megbízni, aki képes szakszerűen meghatározni az adott cég eszközeinek értékét.

A cégvezetés felel a pénzügyi tartozások kiegyenlítéséért. Ahhoz, hogy a felszámolás elkerülhető legyen, szükség van a cégvezetők, pénzügyesek szoros együttműködésére. Kiemelt figyelemmel kell kísérni a kötelező befizetések rendezését. Fontos tényező a szabályok, törvények teljes körű betartása is.

A felszámoás során keletkezett egyéb költségek szintén az adósságot növelik.

Esély van arra, hogy az Ön cége is mérsékelheti a felszámolással járó költségeket, illetve a cégvezetés negatív megítélését a partnerek részéről.

Fő feladatunknak tartjuk a csőd szélén álló vállalkozások megmentését.

Képzett, gyakorlott munkatársaink a kialakult helyzet ismeretében, az Ön számára legjobb megoldást dolgozzák ki a problémák megoldására.

Számtalan lehetőség létezik, az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot fogjuk elkészíteni. Elsődleges feladatként a hitelezők felé a cég adósságának rendezése.

Elengedhetetlen, hogy a hitelezők tájékoztatást kapjanak a hitel rendezésének ütemezéséről. A pénzeszközök növelése érdekében új hitelezőket kell felkutatni, akik hajlandók a cég fejlesztésében részt venni. Ez a hitelezők számára is fontos információ lehet.

Cégünk, a cég meglévő, fel nem használt árukészletének, és eszközeinek értékesítésében is részt vállal. Ez plusz bevételt jelent, amit adósságtörlesztésre használhat fel cége.

A csődnek súlyos következményei vannak, ezért érdemes lehetőleg elkerülni. A vállalkozóknak rendkívül óvatosnak kell lenniük pénzügyi problémáik megoldásában. Amennyiben Ön is érintett, és hasonló problémákkal küzd, keresse cégünket. Kérje személyre – cégre szabott ajánlatunkat.

Tanácsadóink a lehető legjobb tanácsokkal és ötletekkel látják el.

A profi segítség!

 

További bejegyzések

0 hozzászólás